KONYHASZERELEM

2017. szeptember 26., kedd

Paradicsomos,káposztás csirkeraguleves

Hozzávalók
40 dkg csirkecomb filé                                                                                1 közepes fej vöröshagyma
4 e.k.étolaj
1 e.k. cukor
40 dkg édes káposzta
4 gerezd fokhagyma
4 közepes sárga répa
2 db paradicsom
2 db babérlevél
2 e.k.paradicsom püré
2 e.k.liszt
2 t.k.majoranna
2 t.k.őrölt fekete bors
2 t.k.só

     A káposztát vékony szeletekre vágjuk,a csirkecomb filéket,paradicsomot kockázzuk.
A répát karikázzuk,vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk.
A hagymákat az olajon a cukorral egy lábasban megdinszteljük,majd hozzáadjuk az összes hozzávalót.Alaposan megpároljuk,majd meghintjük a liszttel.jól elkeverjük,hozzáadjuk a paradicsompürét is és felengedjük hideg vízzel.
beletesszük a fűszereket és készre főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sertésszűz tejszínes mártásban

  Hozzávalók 60 dkg sertésszűz 2 ek.oliva olaj 3 dkg vaj színes bors só 2 dl víz 1 húsleves kocka 2 kk.mustár 1,5 dl tejszín picike porcukor...